Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof Nowak tomek kośmider Joanna Joanna Łukasz S Katarzyna Knor Maciej Michalik Michal Xxxx moroxm (2243 niezalogowanych)
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
kaja20 napisał:
Nie lubię wędkarzy to świry , nie lubię sexu zbiorowego I nie lubie świrów. Nie lubię też chamstwa !!!
no to ja jestem świrem i dobrze mi z tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
kaja20 napisał:
wybacz to literówka chodzi o Drammen
Nie ma co wybaczać, jednak powinnaś zwracać uwagę na tekst pisany, przecież nikt ciebie nie goni przy kompie, a nawet gdyby, to przecież zawsze można sprawdzić to co się pisze i poprawić przed wysłaniem w świat.
W tym przypadku jesteś osobą prawie, że niechlujną, która jednocześnie stawia innym warunki.
Niemniej niech tam.
To przecież ty, zaistniałaś już w necie z niechlujną nazwą miasta.

www.google.no/search?q=przyjaciel+domu+c...kam+przyjaciela+domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
kaja20 napisał:
Witam , jeśli jesteś sympatycznym chłopakiem do 40 tki , I szukasz sympatycznej przyjaciółki to własnie ją znalazłeś , na grilla , kawe, spacer , czzekam na info od Ciebie.

Ps. Pendlerom I zajętym panom podziękuje nie piszcie!!!!, jak równiez osobom mieszkającym w innych rejonach Norwegii , szkoda czasu.

Ja jestem sympatycznym chłopakiem do 40 wiosen i szukam sympatycznej przyjaciółki , ale Ty nią nie jesteś , bo spacer z Tobą to pewnie była by kara , na którą nie zasługuję .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(ZbigniewZ)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał Świerkosz
(donmulanka)
Wiking
No ladne perypetie zeby kobiete zrozumiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Dlaczego nazywasz mnie świrem? Co złego jest w piciu wódki nad wodą? Jak pojedziesz ze mną potrzymać kija to wybaczę to jak mnie nazwałaś I będziesz mieć szanse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok